Kortdurende psychotherapie

Aanmelden

Ik neem spoedig contact met je op.

Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug. Als je mij mailt of het contactformulier invult neem ik telefonisch contact met je op. We bespreken dan de reden van je aanmelding. Ik noteer daarbij enkele persoonsgegevens (geboortedatum, adres, BSN-nummer, verzekeringsgegevens). Ik vraag je ook naar een actuele verwijsbrief van je huisarts. Daarnaast informeer ik je over de verdere procedure en eventuele wachttijd. Indien mogelijk maken we direct een afspraak.

Stuur geen persoonlijke gegevens.

Zoek je contact via e-mail of het contactformulier? Stuur dan géén persoonlijke gegevens mee! Dit in verband met de bescherming van je privacy. Vermeld wel het telefoonnummer of e-mailadres waarmee ik je kan bereiken. Ik neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op zodat we de verdere details van je aanvraag kunnen bespreken.

Hier zit de praktijk.

De praktijk is gevestigd in het Augustinus gebouw, kamer 3.09, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen. Je kunt gratis parkeren op het terrein. Als je de hoofdingang gebruikt kun je je melden bij de receptie. Wanneer het een vervolgafspraak betreft kun je direct doorgaan naar de derde verdieping. De lift vind je halverwege de gang op de begane grond aan de rechterzijde. Op de derde verdieping vind je aan weerszijden van de lift twee banken, daar kun je even wachten. Op de afgesproken tijd kom ik je halen.

Augustinusgebouw 3.09
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
Tel: 06 5371 2767
KvK: 81665504
AGB: 94065939
Bank: NL70KNAB0605282331

Kijk hoe de praktijk gewaardeerd wordt op:

Deze hulpverlener krijgt gemiddeld een 9,2!

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?